Sidste nyt

Bestikposer:

Det sidste nye hit er bestikposer, som jo er meget aktuelt nu hvor grillsæsonen starter.

En god værtindegave.

 

Læderhårbøjler:

Nu er læder in at bruge til hårbøjler, og de laves i mange farver.

Som noget af det nye er jeg også hoppet med på modedillen med hårbøjler. Jeg havde længe gået med tanken om at lave nogle hårbøjler, og da min veninde skubbede lidt på, gik jeg igang. Nu er jeg ikke til at stoppe, og i vil her kunne se, det sidste nye jeg har lavet.

Denne lilla hårbøjle er lavet i chiffon.

Her er der så nogle af de hatte som jeg har lavet. De er strikket og derefter valket i vaskemaskinen op til flere gange for at få den rigtige facon. Her gælder nemlig den regel at man kan lave sin hat som man vil og sætte den ligeså.

Dette er den første hat jeg har strikket og den har jeg bare været rigtig glad for, den er nålefiltet på den ene side og det synes jeg giver en flot effekt.
Denne lille hat har jeg strikket til mit barnebarn, men ak den blev for lille, heldigvis har jeg en god veninde der er blevet mormor til en dejlig pige og hun fik den så, dog var den lidt for stor, men den kommer nok til at passe en gang. Der er strikket og valket en ny, nu må jeg bare håbe på at den så passer, for det er sådan en lækker blød hat.