Sidste nyt

Bestikposer:

Det sidste nye hit er bestikposer, som jo er meget aktuelt nu hvor grillsæsonen starter.

En god værtindegave.

 

Læderhårbøjler:

Nu er læder in at bruge til hårbøjler, og de laves i mange farver.

Som noget af det nye er jeg også hoppet med på modedillen med hårbøjler. Jeg havde længe gået med tanken om at lave nogle hårbøjler, og da min veninde skubbede lidt på, gik jeg igang. Nu er jeg ikke til at stoppe, og i vil her kunne se, det sidste nye jeg har lavet.

Denne lilla hårbøjle er lavet i chiffon.

Lidt af hvert

Min kreativitet prøver jeg at overføre lidt på mine børnebørn, de får lov til at prøve nogle ting af. Men kun efter deres ønsker. Jeg har lovet at Mathias må prøve at nålefilte, så til efteråret skal vi i gang med det.

Pauline har været i gang alene og sammen med Mathias, og de to hyggede sig sammen med at sy nogle ting i filt.